söndag 6 december 2015

Ugglekaos!

Jag bara älskar denna virkade uggla som jag hittade på underbara Svarta Husets blogg! Jag har inte provat så många andra mönster då jag totalt fastanade för just detta. Jag länkar er här så kommer ni att förstå vad jag menar ;) Min story!
Jag började virka i maj i år, i samband med psykiskt utmattning. Råkade ut för en akut stressreaktion som de kallade det. 
Under dessa sex månader har jag i vissa stunder inte känt igen mig själv. Jag var inte den där nyfikna, starka kvinnan längre. Jag var ett totalvrak som inte ville finnas till. Men jag arbetade mig upp till ytan igen. Det är jag stolt över. Jag virkade otroligt mycket, och fann som en borttappad kärlek under den svåra tiden. Därför menar jag på att det är en perfekt terapiform! 
Självklart har mycket annat också hjälpt mig, som min sambo som jag hittade bland all detta kaos. Han stod upp för mig, kämpade när jag inte orkade och förstod och älskade mig när jag själv inte kunde! 
Det var han och ugglorna liksom ;) Och så väldigt mycket jag, som fick mig att överleva :)

Ugglorna har blivit finare med tiden. Öva, gör om, repa, öva och gör om! Ge det tid och tålamod. För du kommer bli nöjd i slutändan! 
Var stolt över att du lyckats men också över vägen du valde, som tog dig dit du ville!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar