fredag 25 december 2015

Xmastime!

Då var julafton förbi och vi har begett oss från Katrineholm mot Borås för att fortsätta julemyset. Såklart är virkningen med på färden!
Igår var en bra dag med familj och vänner. Inte helt enligt svensk tradition, då vi var en salig blandning av härkomster. Det bjöds på amerikanskinspirerad mat och
finsk kålrot- och morotslåda. Kalle, julgodis, pepparkakskladdkaka med saffransglass och eritreanskt kaffe som kokades enligt en ritual. Vi tog även ett annorlunda gruppfoto med en cool drönare!
Knappt någon julångest alls! Tada!                           Jag vill skänka en tanke till dem som har det extra jobbigt under dessa tider. Till de som känner extra press eller de som vill fira som alla andra men inte har möjlighet till det. Jag skulle bara vilja  säga att tänk dessa dagar som vilka som helst på året, men helt så enkelt är det inte. Känner man att 
allt känns mörkt och man behöver någon att prata med så finns det en del föreningar som har öppet under julen. Tjejjouren VästFöreningen StorasysterMind och Bris kan man chatta, maila och ringa till. Tveka inte att höra av dig om du känner oro för något eller om du känner dig ensam. För ensam är du aldrig, fast det känns som det ibland!


Tips!

Bordsarrangemang
Dekorera julbordet med grönkål, apelsin med nejlikor, röda äpplen, kanelstänger och transparenta ljushållare. Vi lade plast under så att inte kålen färgar av sig på bordet. Jättesnyggt!


Ta hand om er där ute ✨
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar