lördag 13 februari 2016

The perfect day is today

Idag var jag och sambon på en gratis meditationsession för att lugna våra nerver i stressiga tider. Där pratade vi även om att urskilja. Kunna urskilja tankar och vad som är viktigt till exempel. Många dörrar öppnades idag och det var verkligen välbehövligt! Nu har vi hittat tillbaka till oss själva igen. På köpet hade vi en gemensam, mysig upplevelse som vi sedan reflekterade över under en fika i Gamla stan!
 Resten av kvällen tvättade vi bilen (något vi gillar att göra tillsammans hehe), åt gott, sjöng lite och BARA chillade. Ibland behöver man lugn och ro för att må bra helt enkelt!

Kolla in den ideella föreningen Brahma Kumaris! Om ni finner det intressant så kan ni anmäla er där kostnadsfritt för ledarledd meditation i en lite annorlunda form än jag testat innan, bland annat har man öppna ögon och fokuserar på en röd bild med en ljuspunkt i. Mycket behagligt!

Ikväll fokuserar jag på virkning utan måsten. Ett av mina sidoprojekt är att virka en fin kattbädd till min nioåriga bebis Novalie. Jag gör kudden till att börja med, den består mesta dels av afrikanska blommor. Mönstret hittade jag på bästa Bautawitch blogg och inspirationen till kudden på Virktrollets blogg!
Mormorsrutor är så avslappnande för huvudet att virka tycker jag!
-Ta ett djupt andetag och släpp allt annat än det som är just nu-

Trevlig helg!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar