måndag 28 mars 2016

Leverans vare här!

Påsken betyder långledigt för många, men för mig har det varit jobb hela helgen! Fredagen lyckades jag få ledigt på så att jag kunde fira den med la familia! Väldigt roligt att få träffa alla och äta god mat. Jag älskar god mat!
I nästa inlägg delar jag med mig av några goda recept från påskbordet! Läs och inspireras till nästa år eller när som helst... typ midsommar nästa?

Jag har äntligen levererat en barnvagnsmobil med elefanter! Den beställningen har jag länge varit så fram å tillbaka med. Ibland är inspirationen på noll, samtidigt vill jag ju ändå bli nöjd. Men en dag influerades jag av ett foto på barnvagnen som min kära vän H skickade till mig. En Nalle Puh kudde i gult och rött! Det var bara att sätta igång och köra så länge känslan satt i! Det resulterade i en retroinspirerad mobil i rött, gult, orange och grönt. Jag är så nöjd och det är visst underbara lilla A också! Slutet gott!
Ja just det, mönstret är mycket populärt i virkvärlden och du hittar det hos Emlansemlan!
Jag hade lite svårt att läsa det, fick repa ett par gånger innan det blev rätt. 
Hoppas att det går bättre för er!
 
En annan beställning som jag blev himla nöjd med är fåret Fred från Irland! Galet rolig att virka! Hade lite separationsångest från honom, men nu är han hos en nyfödd liten pojke med irländsk påbrå. Huvudet är virkat på fri hand. Hoppas att den blir snuttad på och att den uppskattas
Både barnvagnsmobilen och snuttisarna kostar 199 kr och virkas på beställning i valfri färg!


Hadeee!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar