torsdag 10 mars 2016

Pärlugglan dansar i färg!

Här är det fortfarande sjukstuga men det börjar bli bättre. När jag är hemma så blir det en del virkning, lite fler godsaker det vill säga! Jag kan bara inte sluta gotta mig i dem!
Jag är superglad för alla beställningar jag får, de halkar in lite då och då. Listan börjar bli lång! Då måste jag ju ta ansvar över att strukturera mitt virkande lite mer... behöver bli bättre på det. Ber om ursäkt till er som känner att det tar för lång tid <3
I Love Drops!

Har fått hem ännu en härlig leverans, denna gång från Hobbii.se! Garnet heter Drops loves you 7 och finns i riktigt färgglada vårfärger. Precis sådär babymjukt och tunt som man vill ha det i 100% bomull. Bra när man ska virka till exempel bakelser eller smådjur! 
MEN det bästa är att du får garnet för endast 11 kronor per nystan! Passa på NU! 
Det finns även en tävling på Hobbiis facebooksida. Gilla inlägget där och tagga en person som du vet gillar garn så kan både du och vännen vinna 1 kg garn var! Vinnaren tas fram nu på söndag kl. 20. Jag taggade såklart min virkande syster som jag inte träffat på ett tag nu. Saknar dig om du läser<3

 

Tack snälla goa ni för att ni läser min blogg! Snart är den uppe i tusen sidvisningar! Detta betyder allt för mig och jag hoppas att ni uppskattar vad ni läser!


Massa kärlek till er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar