måndag 14 mars 2016

Ready, set, go!

Helgen har spenderats i Solna, där vi lyxat på hotell samt besökt Friends arena och melodifestivalen! Det blev en mycket lyckad kväll med massa romantik och glamour.
Dock vann fel låt enligt mig. Frans sjöng låten If I were sorry och tog hem priset. Han kommer att representera Sverige om några månader i Eurovision. Alltså, en alldagligt klädd, lite halvdryg tonåring med jag-bryr-mig-inte-stilen bara river av en perfekt skriven kärlekslåt. Flickornas och pojkarnas tonårshjärtan gick i kras och vips har han vunnit?! Detta är juh bara min åsikt såklart. Han vann i alla fall, så grattis! Själv höll jag på Wiktoria med låten Save me. En underbar pipa har hon!!
Jag får tacka Marabou för den fina upplevelsen och biljetterna som jag vann! Jag dog lite under det elva minuter långa, stjärnspäckade medley där artister som medverkat i mello de senaste femton åren sjöng hitlåtar! Det var fabulöst och gjorde mig så lycklig! Tänk att Sarah Dawn Finer, Anton Ewald och After dark stod där, såg ut som små prickar men shit vad glad jag var!!

Hotellet!

Jag kan verkligen rekommendera detta fina hotellet som är beläget nära Hagaparken. Fina, rymliga rum, härlig pool och relaxavdelning samt god frukost och fin miljö! Bra pris dessutom.The big show!

Jag & my big love på röda mattan!
Borta bra men hemma bäst

Denna helg har varit virkfri, vilket även min sambo lade märket till och kommenterade. När jag kom hem igår hade jag lite cravings och körde igång direkt haha! Ännu en ballong klar! Denna till min syster som gillar rött med vita prickar :)Inga kommentarer:

Skicka en kommentar