tisdag 1 mars 2016

Välkommen mars!

Wow! Man känner lite vår i knutarna! Solen skiner, jag är ledig och utvilad. Säger hej till mars och byebye februari! Det är mycket förändringar på g i mitt liv just nu, vilket också är välkommet. Jag inser mer och mer att livet verkligen är dynamiskt, varje dag är en ny. Just idag älskar jag det, för att jag får dela livet med de jag verkligen gillar och bryr mig om. Det är inte så komplicerat :DVirkade godsaker!

Har börjat virka lite kakor och gott, vilket är jätteroligt! Så enkelt och fint! Det finns massa inspo på nätet även till dessa, bara att kika runt. Jag är lite extra förtjust i virkalitenkaka, finns så fina bilder på godsaker att bara sluka i sig!
Härom dagen var jag på biblioteket och lånade lite böcker! Hittade ett mönster på fin krage/halsband som jag tänkte göra till finalen av melodifestivalen som jag och sambo ska gå på! Tänka sig att jag vann biljetter till det?! Vi ska bo på hotell och lyxa till det. Så jag har verkligen något att se fram emot!Önskar er en bra start på mars med nya möjligheter!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar