söndag 22 maj 2016

Bonjour!

Denna vecka skriver jag från den ljuvliga kärleksstaden Paris! Ska försöka uppdatera bloggen lite oftare nu. Det är lätt att man tappar flowet annars. Jag som har så många projekt på gång, vill ju visa dessa för världen! Och inspirera er som läser med mina idéer!
Måste nämna att det är så skönt med semester!! Jag avskyr mitt jobb just nu, så allt annat är bättre än att vara där. Jag klagar inte heller över att vara i Paris direkt :) Speciellt bra är att vara här med hela min familj och min stora kärlek!

I veckan beställde jag för första gången garn från Garnaffären. Köpte "virke" till bland annat en sjal som jag gör till min syster. Även några Tilda från Svarta fåret fick slinka med. För första gången har jag Tilda hemma, detta garn är oerhört poppis bland virkfantasterna så jag vill inte vara sämre. Garnet finns i massvis med fina färger! Jag får återkomma med att visa vad som kommer skapas av dessa senare :)

Beställ fina gratismönster hos garnaffaren.se


Jag har virkat en färgglad väska av mormorsrutor! Denna design hittade jag på ett Instagramkonto som tillhör Crochetbyani. Den var rolig att göra, fick knepa och knåpa en hel del med den! Dock blev den mycket mindre än vad jag tänkt mig! Får helt enkelt göra den dubbelt så stor nästa gång.Jag hoppas att ni har en fin vecka framför er!


Au revoir!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar