tisdag 24 maj 2016

Disneyland Paris!

Det är dag tre i Paris och vi har kört igenom andra passet på Disneyland idag. Denna sagovärld som tar en ljusår bort till en annan dimension, får en liksom att glömma allt för en stund. Att få uppleva detta med mina ögon är jag grymt tacksam för! Dessa dagar har jag tackat vem vet för att jag får behålla min hälsa, min syn och mina ben så att jag kan få uppleva det vackra i livet. Det vackra är också att få uppleva det med min familj. Jag har egentligen min mamma att tacka, för det var hon som bjöd på denna resa. Så ja, tack mamma!

Disneyland är indelad i två världar, Disney Studios och Disney Parks. Studios tyckte jag var mer för de lite äldre. Vi testade många galna åkattraktioner som var ett stort WOW! Kan rekommendera Ratatouille och Tower of terror. Vi var helt häpna efter dem och har aldrig varit med om liknande. Mer säger jag inte! Parks var mer för de mindre och stod för det visuella. Här cirkulerar livs levande Disneyfigurer, slottet får en att tappa andan och de har verkligen lagt tanke och möda på omgivningen. Här var även den stora paraden som imponerade på oss alla. Speciellt på lillebror L som fick se sina idoler Anna och Elsa från Frost! Lycka!

Som ni ser så inspirerar Disneyland en del! Jag har virkat min första napphållare som jag  delar med er här! De fina klipsen är köpta på Virknålar&tillbehör, via Facebook. Där hittar ni även napphållare och massa annat kul! Denna är i gröna och rosa färger med en rosett. Min vackra sax som jag bara avgudar och är helt kär i är köpt på TGR för trettio spänn!


 

Kram på er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar