söndag 24 juli 2016

Coola 90-talet is back!

Igår anordnade jag en 90-talsfest för några vänner. Inget stort, bara intimt, coolt och nostalgiskt! Vi bjöd på tacogratäng, piggelindrink och hotshots! Jag fixade lite roliga lekar, 90-talsquiz, themesongquiz, gör en egen poster och sätt klittan på fittan :D En sak som jag gillar med mina vänner är att de är så engagerade. Liksom ingen som muttrar över något, de bara kör!
Skulle ni vara sugna på mina quiz så hör av er, jag delar gärna med mig :) Ena är med allmänna frågor och det andra med serier. Vännerna tyckte att båda var rätt så svåra vilket jag var nöjd över, de ska inte komma lätt undan haha!
Det bjöds på massa gottigott också. Kommer ni ihåg styckgodiset som inhandlades i kiosken? Patroner, godisringar, hockeypulver, dumleklubbor, godishalsband, ja allt sådant fanns på plats! Till dessert blev det chokladpudding med grädde, vilket var galet gott även fast det är på pulver. Så ja, jag är sjukt nöjd över kvällen!

Vimpel med 90-talsnostalgi, GB poster från -92, disketter, godikaktus! Kan det bli bättre?!
Ingen kunde undgå Spice girls och stjärnor som lyser i mörkret in the 90s


Jag á la 90-tal! Chokers, små hårklämmor, smala ögonbryn och mörk läppenna... jag kände mig som hemma igen!
Posters på Nordman, Clueless och Spice girl iscensatta! Bästa R och J blev nr. 1 i tävlingen! Galet kul


Chokladpudding i snyggare tappning

Hiss eller diss?

Jag har virkat några minicupcakes gjort på eget mönster. Jag är rätt så kär i dem men de kan bli bättre... får fila lite på den. Eller vad tycker ni? Vad kan bli bättre, eller ska jag behålla den som den är?

 H
Den med hallon/chokladsmak saknar garnityr


 

Ha en skön och solig vecka!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar