söndag 10 juli 2016

På gång igen!

Snart är helgen slut och vi ger oss in en ny vecka! För mig blir det en del jobb, plugg och sommarstädning hemma. Min sambo fyller år så det blir lite fest. Denna helgen så överraskade vi min storasyster som gifter sig i slutet av augusti. Vi hade möhippa för henne i en helt underbart avslappnad miljö som jag verkligen vill rekommendera alla som håller till i Sörmland, nämligen Dufwenholms herrgård. Jag kommer att berätta mer om den lite längre fram!

Jag fortsätter att tillverka fordon. Gillar att göra dem färgglada och i en normkritisk tappning. Vem älskar inte detta flygplan vare sig en är flicka eller pojke?! Mönstret till flygplanet Twister finns i Candy magazine 19.

Nu gott folk tar jag emot beställningar igen! Lägger ut lite nya prislistor här på bloggen och på Instagram. För beställning, mejla parlugglandesign@gmail.com eller kontakta mig på något annat sätt. Tveka nu inte, hör av er om ni har frågor eller vill lägga beställning!
Det känns riktigt bra att vara på gång igen! Men jag kommer såklart fortsätta med mina sidoprojekt!

 
Prislista fordon

Brandbil 299kr
Polisbil 299kr
Volkswagen van 299kr
Vintage mini caravan 299kr
Helikopter 199kr
Flygplan 199kr
Rymdraket 149kr
Formel 1-bil 149kr
  

Erbjudande! Köp fler spara mer! Vid köp av två stora fordon (299kr/st) och två mindre fordon (199kr/st), få ett fordon värde 149 kronor på köpet

Kram!

 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar