söndag 21 augusti 2016

Nytt och gammalt

 Helgen har gått snabbt. Den har spenderats i Katrineholm och firande av ett nygift par. Tyvärr fick vi inte vara med under vigseln då syrran och T(som gifte sig) ville ha det litet och intimt. Men en god middagsbuffé och konstutställning bjöds det på och det va jättekul! Konstutställaren var ingen mindre än hennes make som är fotograf och helst fotar djur och natur i nya vinklar. Snygga bilder och fin miljö. Har ni vägarna förbi Sköldinge och riksväg 55 så stanna för en fika på Fridhems café, en väldigt lugn och avslappnande plats!

Syrran hade en ren och snygg dukning, precis i hennes lantliga- goes industristil! And I love it! Det mesta hade hon gjort själv. Typ glasflaskor med papper och grovt snöre runtom, fyllda med rosor i olika färger. Champagneglas med namnlappar från en gammaldags dymo, vimpel i taket och små iitalaskålar. Hon gillar att hålla det enkelt helt enkelt. Riktigt najs!
Alla fick en goodiebag med kärlekste och såpbubblor i. Kvällen avslutades som vanligt med ett gruppfoto tagen med drönare ute på gården, med tomtebloss och såpbubblor såklart! Tack för att vi fick komma <3 
Vår present till brudparet var såklart virkad och designad av mig :) Det blev två ugglor i liten storlek klädda för bröllop! Maken med hög hatt och fluga och bruden i slöja och bukett. Jätteroliga att göra och fick stå bredvid tårtan istället för på!


 


En av fördelarna med Sveriges landsbygd är att det finns så många loppisar och vintagebutiker runtom. Vi köper bara saker om de verkligen är bevarade och om vi både verkligen älskar dem. I Varberg hittade vi en skål och en kruka från Laholm keramik samt en Ikea kanna från 70-talet. Idag var vi förbi en loppis i Enköping, hittade en snygg kruka och en liten skål i 60-tal från Alingsås. Yejj!
 
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar