söndag 7 augusti 2016

Om livet inte är värre än en guppig grusväg...

Även här har det varit semestertider så nu tycker jag att det är tid för uppdatering! Tycker inte ni det?! Vi har hunnit med både Göteborg och Varberg i olika omgångar vilket har varit helt fantastiskt! Att bara få koppla bort och koppla av då och då är så viktigt för psyket. Jag är riktigt hype på att börja arbeta igen, kanske för att jag känner mig utvilad eller för att jag älskar mitt nya jobb som boendestödjare på kvinnojouren!
Förra helgen spenderade vi på Liseberg och i Sveriges framstjärt Göteborg :D Jag älskar Gbg av hela mitt hjärta! Trivs verkligen där och målet är att flytta dit eller i närheten en vacker dag <3

Vi kom hem på söndagen och tog bilen ner till Varberg tidigt på tisdagen. Att få ta del av min käre sambos släktgård är ett privilegium för mig! Så mycket historia och känslor i denna plätt på 100 kvm. Jag kände den och jag blev lite förälskad direkt. Staden är riktigt sommarvänlig och det finns mycket att hitta på. Vi besökte Ullared och den omtalade stormarknaden Gekås, massa loppisar och vintagebutiker runtomkring.
Vi var på konsert i en enorm lada i Strömma Farmlodge och såg Ebbot Lundberg. Strömma Farmlodge var minst sagt en inspirationsrik plats! Det finns en butik med noga utvalda och udda ting, café, bed and brekfast och en lada för fester och konserter. Kolla in sidan här, är du i närheten så tveka inte att svänga in på den gropiga grusvägen och njut i vacker miljö!
Måste slå ett slag för Ebbot Lundberg! Alltså vilken röst! Ett stort register och vilken dynamik! Han gav en avslappnande känsla till själen. Och när Instant repeater ´99 från Soundtrack of our lives kom så röjde vi loss :P Extranumret var till min förvåning covern Light my fire med The Doors. En kombi helt i min smak!!

Överallt kunde en läsa vackra musikrader

 
Den lilla butiken i Strömma Lodgefarm


Ebbot ale var gott!

Fick med oss en signad lp och en stor t-shirt hem, so happy!


Mitt nya motto, får en att tänka till...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar