tisdag 13 september 2016

Andas

Idag har jag varit ledig. Vaknade 10, gick upp och kollade på Malou och virkade oreokakor medan jag klappade katten. Gjorde golunch, sedan gick och lade mig i sängen igen på grund av mensvärk. Somnade och vaknade inte förrän sambon kom hem! Sådana dagar behövs också. Jag behöver dem cirka en gång i veckan just nu. Bara få vara, strosa runt i mjukisar och få leva i min bubbla.
Lite senare var vi i svampskogen under några timmar. Vilken tur har jag inte som har en sambo som älskar skogen och loppisar lika mycket som jag?! Där satt vi på ett fallet träd, drack kaffe och pratade om rötter. Om hur roten och kronan på trädet ser likadan ut. Att vårt nervsystem ser ut som rötter, och så fortsatte det. Så härligt att få koppla av i kropp och själ lite, det är så otroligt viktigt.
Vi fick ihop en näve kantareller som vi fick avnjuta på macka till kvällens saffransdoftande fisksoppa.

Just nu är det många projekt på gång. Virkar fortfarande på polisbilen. Men den ska vara klar imorgon, fast den skulle vara levererad för ett par veckor sedan. Grr, ibland fastnar jag när jag tycker att mönstret är komplicerad. Fy mig, det behöver jag arbeta med! Sedan gör jag ju sjalen till en vän samt en apa som jag kallar kramis. Apan som är ca 30 cm lång med såå goa långa, dallriga ben och armar! Den kommer att bli så fin! Jag hittade den i boken Virkade vänner som jag beställde från  duktiga Johannaspyssel. Häftet kostar 135 kr och är en härlig samling med djur och roliga monster. Behöver du virkinspo i höst, så haffa den!
I jul blir det till att stå på julmarknad igen, ser så mycket fram emot det! Vi har inte riktigt bestämt var och när än men det blir i närheten av Katrineholm tror jag. Ska ställa ut tillsammans med min syster som syr barntillbehör. Kommer bli en riktigt fin kombination att ställa ut våra saker ihop! Har redan börjat planera för fullt och såklart virkar jag till det redan nu. Haha! Jag har ju en del att fullfölja i höst som ni ser :P

Jag hoppas ni hade en bra tisdag!

Kram
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar