onsdag 7 september 2016

Uppgång&fall

Just nu står mitt liv i ännu ett vägskäl. Har mått ganska dåligt över det den senaste tiden, fast jag hasar mig uppåt. Som vanligt. För jag vet att jag kan när jag vill, vet att jag är en stark person som förtjänar att vara lycklig! Något som gör mig lycklig är att vara omringad av vackra, smarta människor. Härom dagen sa en sådan person till mig att tillåt dig må dåligt och ha en skitdag, bestäm att morgondagen ska bli bättre. För imorgon är en helt ny dag! Tack, det hjälpte!

Jag gillar också att omges av vackra saker aka loppisar :) I lördags besökte vi Uppsala och fyra retrobutiker och loppisar. Herreguu jag inser att detta börjar bli en vintageblogg, hoppas att ni har överseende!! 
En av dessa butiker har jag följt på Instagram i många år men har liksom aldrig fattat att den ligger i Uppsala!  Det visade sig att den ligger ett stenkast från mammas lägenhet, jättekul! Hörrni, följ @retrolyckan på Insta och besök denna utsökta affär som är belägen på väderkvarnsgatan 26, nära Vaksala torg.
Vi köpte en gammal resväska i toppskick som blev en kattbädd! Kul att hitta det vi sökt ett tag och till ett överkomligt pris!
Augusti är över och vi säger hej september! Jag gillar verkligen hösten så det känns bra, men som många andra är jag extra känslig i övergången mellan olika årstider. Gillar färgerna, lite dova sådär. Kläderna som ska vara mysiga, bekväma, mörka färger och medeltjocka.Tända ljus och mys i soffan med katter och sambo. Och massa virkning! Det är grejer det!
Jag har redan gjort höstfint på framsidan. Ubernöjd med mina mörkrosa- och zinkinslag!
Förra månaden fick jag en del virkat! Hann börja på en fin sjal till min fina vän J som fyllt år. Vi kom ganska snabbt fram till att den behövde dubblas i storlek när jag gav den till henne! Haha den såg ut som en liten duk! Jag älskar mönstret och den är skön att virka, man behöver inte tänka till överdrivet mycket. Samtidigt som den är fantastiskt fin :) kolla in mönstret här! Jag kommer göra en till mig själv när tillfälle ges, då i senapsgult. Inspirationen kommer från virknålen&majskrokens blogg, besök henne för bra virktips!
Livet handlar inte alltid om att rida ut stormen utan att dansa i regnet 

 - Nalle Puh

Ta hand om er så hörs vi!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar