söndag 16 oktober 2016

Happy B-day!

Förra fredagen fyllde jag år. Hela helgen fylldes med kärlek, vänner och skratt. Först, efter att jag arbetat tillsammans med härliga kollegor så blev jag överraskad av mina vänner A och R samt sambo med en lite surprisefest. När jag klev in i min lägenhet så hade de pyntat med strass och ballonger och så stod de och fnittrade längst väggen! Haha jag blev väldigt förvånad och glad över att se dem! Efter lite öl, snacks och spel så träffade vi upp andra vänner på byn och åt tillsammans på en thailändsk restaurang som är inredd som en djungel med grönska, stora elefanter och tigrar. Ibland åskade det och regnade i högtalarna till och med. Ganska kul :P Jag kan inte beskriva hur mycket jag älskar er mina vänner, om ni läser detta. Jag har känt er i 19 år och kommer garanterat garva tillsammans med er på ålderdomshemmet också!
På söndagen träffade jag delar av min familj. Syrran hade dukat upp med hennes Gullaskruf assietter och Muminmuggar. Jättefin dukning! Är ni sugna på att testa på chokladbollstårtan som jag gjorde så kan ni kolla in Fridas bakblogg, jag hade på en ljus chokladganache och chokladbollar doppade i vit choklad. Väldigt lyckat och gott!
I present fick jag så fina saker så jag blir helt matt. Bland annat två biljetter till syfestivalen som kommer att äga rum under sista helgen i oktober på Stockholmsmässan i Älvsjö. I´m so excited! Kommer att hålla er uppdaterade därifrån, promise. Har hört att den ska vara bra, så ni som kan hoppas jag att vi ses där.
Fick även en väldigt trevlig virkbok som kommer att ta min virkning till nya höjder så småningom. Boken heter Virka!: virkade projekt för ditt hem och är ihopsatt av Molla Mills. Jag säger bara wow! När jag känner mig redo så kommer det hända grejor. Den kan bli din för en hyfsad peng, finns till exempel på bokus.


Syrrans presenter från mig och TVi hörs snart igen... ha en fin vecka där ute..Kram!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar